FC Elva esindusmeeskonna peatreeneriks saab Kaido Koppel

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Kaido Koppel võtab Elva linnastaadionil peatreeneri rolli üle 1. detsembril, ent ettevalmistused selleks käivad juba praegu.
Kaido Koppel võtab Elva linnastaadionil peatreeneri rolli üle 1. detsembril, ent ettevalmistused selleks käivad juba praegu. Foto: Liis Markvardt/Familiis

FC Elva esindusmeeskonna peatreeneriks saab 35-aastane Kaido Koppel, kellel on UEFA Pro-litsents. Koppel võtab peatreeneri rolli üle 1. detsembril, kuid 2024. aasta hooaega ettevalmistav tegevus on juba alanud. Selle hooaja lõpuni jätkab esindusmeeskonna peatreenerina tööd FC Elva raudvara, legendaarne Veiko Haan.

Viimati tegutses Koppel FC Elva esindusmeeskonna peatreenerina aastatel 2014–2016, kui viis meeskonna B-esiliigast esiliigasse. 2016–2021 juhendas ta peatreenerina Tartu JK Tammeka Premiumi liigas mängivat esindusmeeskonda ning 2021–2023 peatreenerina samuti Premiumi liigas mängivat Nõmme Kalju FC esindusmeeskonda.

«Oleme otsinud pikemat aega uue peatreenerit ning mul on hea meel, et esindusmeeskonna peatreeneriks saab just Kaido Koppel. Koppel on näinud FC Elva algusaastaid, olnud klubis nii mängija kui ka treenerina ning on saanud palju kogemusi Premiumi liigas. Usun, et nii esindusmeeskonnal kui ka tervel klubil on tema käest võimalik palju õppida. FC Elva eesmärk on tegutseda parema ja sportlikuma Elva ja Lõuna-Eesti nimel ning usun, et Kaido panusega suudame seda eesmärki veelgi paremini täita,» kommenteeris FC Elva tegevjuht Marie Pau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles