Pildid Juht põrutas autoga läbi alajaama seina (1)

Copy

Neljapäeva hommikul veidi pärast kella kümmet juhtus avarii Tartu lähistel Tõrvandis, kus Ford Galaxyt juhtinud keskealine mees sõitis läbi alajaama seina.

Avarii juhtus Tõrvandis Papli tänaval kurvilisel teelõigul. Juht kaotas auto üle kontrolli paremkurvis, sõitis maha liiklusmärgi, põrutas sõidukiga otse üle kõnnitee ja mururiba ning sõidu lõpetas Tõrvandi alajaama tellistest sein.

Kohale tulnud politsei kontrollis juhi kainust ning ilmnes, et autot juhtinud mees oli kaine ja omas sõiduõigust. Avarii teinud autojuht selgitas politseile ja kiirabile, et tal hakkas äkki silme ees virvendama. Pärast avariid andsid meedikud avariisse sattunud juhile esmaabi, haiglaravi ta ei vajanud.

Kohale tulid ka elektritehnikud, kes kontrollisid üle alajaama seisukorra. Kuigi alajaama tellistest sein oli katki, ei jõudnud majaseina lõhkunud auto kahjustada ühtki elektriseadet.

Võib öelda, et tegemist oli õnneliku õnnetusega, sest auto üle kontrolli kaotanud juht sõitis üle kõnnitee bussipeatuse lähistel ning keegi sel ajal kõnniteel ei viibinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles