Võrkpallurid favoriidikoormat ei taju

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tartu Bigbanki eelmise hooaja põhikoosseisust on mõned mehed nüüdseks siirdunud mujale. Tiimis ei mängi enam diagonaalründaja Matej Šmidl (paremalt esimene), pikaaegne libero Rait Rikberg (rohelises) ja sidemängija Markkus Keel (number 22).
Tartu Bigbanki eelmise hooaja põhikoosseisust on mõned mehed nüüdseks siirdunud mujale. Tiimis ei mängi enam diagonaalründaja Matej Šmidl (paremalt esimene), pikaaegne libero Rait Rikberg (rohelises) ja sidemängija Markkus Keel (number 22). Foto: Tairo Lutter

Võrkpallimeeskond Tartu Bigbank alustab sel nädalal Balti liiga (uue nimega Cronimeti liiga) hooaega. Et ülikoolilinna meeskond võitis mullu kolmest kodumaisest tiitlist kaks, on põhjust küsida, milliste sihtidega minnakse vastu uuele hooajale.

Meeste tänavune võrkpallihooaeg algab pühapäeval Tallinnas, kui esimeses mängus on vastamisi valitsev Baltimaade meister Tartu Bigbank ja valitsev Eesti meister Selver/TalTech. Klubid kohtusid viimati eelmise hooaja Eesti meistrivõistluste finaalseerias aprillis, mil pealinlased saavutasid kindla, 4:0 võidu.

Bigbanki peatreener Alar Rikberg tunnistas, et kuigi seda öeldakse igal aastal, on sel hooajal tõesti kõik Baltimaade võrkpallitiimid väga ühtlase tasemega. Puhtalt nimede mõttes peab ta favoriidiks Selver/TalTechi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles