Koolide toitlustaja: raske on olla sada protsenti kõigi õpilaste meele järele

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Baltic Restaurantsi kommunikatsioonijuht Tiiu Endrikson ei eita, et uue õppeaasta esimestel päevadel esines neil mõningaid sisseelamise raskusi.
Baltic Restaurantsi kommunikatsioonijuht Tiiu Endrikson ei eita, et uue õppeaasta esimestel päevadel esines neil mõningaid sisseelamise raskusi. Foto: Sille Annuk

Tartu munitsipaalkoolide toitlustajale Baltics Restaurantsile algas käesolev kooliaasta konarlikult, kuna ettevõttel jäi augusti keskpaigani veninud hanketüli tõttu tarvilike ümberkorralduste ja uute töötajate palkamiseks väga vähe aega. See andis mitmel pool põhjust nurinaks lõunasöögi kvaliteedi üle. Kui Baltic Restaurantsi kommunikatsioonijuht Tiiu Endrikson ütleb, et nüüdseks on olukord stabiliseerunud, kuid plaanis on veel mitmed ettevõtmised kõikuma löönud usalduse parandamiseks.

Tiiu Endrikson, Jaan Poska gümnaasiumist oli veel eelmiselgi nädalal kuulda toidu asjus rahulolematust. Miks?

Valmistame toitu umbes 7000 õpilasele ja on täiesti selge, et sada protsenti kõigi meele järele olla on raske. Viime läbi rahulolu-uuringuid ja kui näiteks viis inimest ütleb, et toit on soolane, ning viis inimest ütleb, et toit on mage, siis see tähendab, et valmistame keskmiselt maitsvat toitu. Jah, kõigi meele järele ei saa kunagi olla: on ka neid, kellele ei meeldi supp, ja neid, kellele ei meeldi praad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles