Loodusmuuseumi ja botaanikaaia taskuhääling läheb Matsalu loodusfilmide festivalile

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Taskuhäälingu avalik salvestus toimus ka suvel Emajõe suvekontserdite raames.
Taskuhäälingu avalik salvestus toimus ka suvel Emajõe suvekontserdite raames. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Taskuhäälingu «Rukkirääk» avalik salvestus toimub 23. septembril Matsalu loodusfilmide festivalil. Avalikul salvestusel vestlevad Veljo Runnel ja Silvia Lotman.

21. Matsalu loodusfilmide festival toimub 20. septembrist kuni 1. oktoobrini 2023 Lihulas ja üle Eesti. 23. septembril kell 14 saab osa võtta «Rukkiräägu» taskuhäälingu avalikust salvestusest.

Harrastusteaduse peaekspert Veljo Runnel ja looduskaitseekspert Silvia Lotman vestlevad loodusharidusest ja meenutavad enda hariduse omandamise teekonda. Arutamisele tulevad järgmised teemad: kas laps oskab ise looduselt õppida, kas lapsevanem võib loodusharidust takistada, mis eelised on maakohas elamisel?

Taskuhäälingu «Rukkirääk» saadetes arutlevad külalised loodusest, töökogemustest, seikadest ning Tartu ülikooli loodusmuuseumi ja botaanikaaia tegemistest. Nimi on inspireeritud omapärasest linnust – rukkiräägust, kes oma krääkimisega on üks tuntuima häälega linde.

Taskuhäälingu avalik salvestus Matsalu loodusfilmide festivalil toimub 23. septembril kell 14 Lihulas festivali välialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles