Jõgevamaal hukkus vastu puud sõitnud noor autojuht

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Pajusi vallas.
Liiklusõnnetus Pajusi vallas. Foto: Politsei

24. märtsil kell 15.46 teatas möödasõitja, et Jõgevamaal Pajusi vallas Pajusi-Loopre tee teisel kilomeetril on sõiduauto BMW läbi kuuseheki sõitnud vastu puud ning et autos on hukkunud sõidukijuht.

Sündmuskoha vaatlusel tuvastati, et Pajusi poolt tulnud auto sõitis kahe küla vahelisel asfaltkattega teel lauges vasakkurvis otse teelt välja, pidurdusjäljed puudusid, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Osa automootorist oli tunginud salongi ning autoaku ja esituli lennanud ligi 20 meetrit autost eemale. Sellised detailid viitavad auto võimalikule suurele kiirusele. 22-aastase juhi turvavöö oli kinnitamata. Auto rehvid vastasid nõuetele.

Sündmuskohal kogutud esmaste andmete põhjal võis õnnetus juhtuda juba öösel või varahommikul. Õnnetuse asjaolud ja hukkunud sõidukijuhi võimalik joove selguvad kriminaalmenetluse käigus. Uurimise käigus selgitatakse  ka seda, kas kellelgi oleks olnud võimalus takistada juhti sõitma minemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles