Kenno Põltsam: kanaliseeritud seksuaalsus on rahvuslik agenda (1)

Copy
Kenno Põltsam
Kenno Põltsam Foto: Tartu Postimees

Usuleiges Eestis domineerib arusaam, et kristlus ja rahvuslus seisavad teineteisest eraldi või on lausa vastandid. Parempoolse poliitika kaubamärk on massi­migratsiooni tõrjumine, kuid abordipoliitika lööb rahvuskonservatiivid kahte lehte ning tekivad erinevad kangus­astmed.

Rasestumisvastaste vahendite vastasus on kaardilt väljas, kuid oponentide jaoks on kõik üks suur «EKRE tahab», öeldes seda, et poliitika on kõigest kompromisside kunst, et objektiivset seaduspärasust ei eksisteeri. Seda viimast arvavad ka paljud rahvuskonservatiivid, kes leiavad, et poliitiliste punktide võitmiseks peab tegelema valijat kõnetavate teemadega.

Eestlase suhtumine seksuaalkalletesse kannab tihti nõukogudeaegset varjundit, kui riik ütles, et see pole normaalne. Nüüd räägib riik vastupidist ja väga paljud lähevad kallete normaliseerimisega kaasa. Selle tagajärjel on sündimus rekordmadal. Maa ülerahvastumine on puhas müüt, sest globalistlik agenda on aastakümneid kontraproduktiivset poliitikat propageerinud.

Riikliku kontrolli saavutamine laialivalguva seksuaalsuse kehtestamise kaudu, kuid iroonilisel kombel jääb materialismi armastav õhtumaa inimene üha enam vaesemaks, sest piiramatu vabadus röövib au, väärikuse, auto, maja ja kodumaa. Söö putukaburgerit ja sõida Bolti tõuksiga.

Kõik on inimlik ja loomuomane, aga mitte tingimata kasulik. Kultuurtaime ümbert peab tõrjuma umbrohu, sest muidu läheb taim hukka. Nõrkuste normaliseerimine sandistab indiviidi hinge, pärsib mõtlemisvõimet ning pärsib tema tahet end paremaks muuta.

Tegelikult rajaneb inimese seksuaalsus jumalikul seaduspärasusel, mille katoliku kirik formuleeris esimestel sajanditel õpetuseks. Inimene loodi meheks ja naiseks, nad lõid perekonna ja lõpuks sündis rahvas. On võimatu lahutada rahvuslust kristlusest, sest rahvus pole muud kui vaimne materiaalsel kujul ning maal toimuv võitlus hea ja kurja vahel.

Seetõttu peab rahvusluse tervikagenda hõlmama lisaks sisserände piiramisele ja abordiseaduse tagasipööramisele ka rasestumisvastase praktika likvideerimist. Kanaliseeritud seksuaalsus on rahvusühiskondlik printsiip. Mina ei sunni seda igaühele peale, kuid rahvuslastele panen küll südamele, et te selle enda jaoks selgeks mõtleksite.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles