Päevatoimetaja:
Richard Särk

Inglisilla remondi lõpp paistab

Copy
Remont Inglisillal
Remont Inglisillal Foto: Sille Annuk

Kahe nädala asemel mitu korda pikemaks veninud Inglisilla remont on nüüd jõudnud nii kaugele, et töömehed peaksid seal punkti panema järgnevate nädalate jooksul.

Tartu teedeteenistuse teehoolduse spetsialisti Marko Metsma sõnutsi on lepinguline tähtaeg 1. detsember ja see kuupäev hõlmab ka dokumentatsiooni korda saamist. Siiski on remondi lõpp juba käega katsuda: oktoobri alguses toimuva linnamaratoni ajaks on tööd kindlasti lõppenud ning Metsma sõnul saab rada kulgeda Toomemäel üle Inglisilla.

Peale väljavahetamist vajanud küljetalade pole sillal rohkem halbu üllatusi välja tulnud. Nüüd on mädanenud talad uute ja korralike vastu välja vahetatud ning töömehed paigaldavad käiguosa võlve, värvitud on ka piirded.

Esiti nägi plaan ette kulutada silla remondiks kaks nädalat ja ligi 10 000 eurot. Kui aga selgus, et tööd on seal tublisti rohkem, tuli linnamajanduse osakonnal reservfondist saada remondiks juurde ligi 15 000 eurot. Viimane suurem remont tehti Inglisillale pea kümme aastat tagasi, 2014. aastal. 

Tagasi üles