Eesti 200 Tartu osakond valis endale uue juhatuse

Tartu Postimees
Copy
Eesti 200 Tartu osakonna uus juhatuses. Vasakult: Sander Maripuu, Jaak Laineste, Pille Tsopp-Pagan, Daniel Kõiv, Tuule Tamme
Eesti 200 Tartu osakonna uus juhatuses. Vasakult: Sander Maripuu, Jaak Laineste, Pille Tsopp-Pagan, Daniel Kõiv, Tuule Tamme Foto: Eesti 200

Erakond Eesti 200 Tartu osakond valis 9. septembril toimunud üldkoosolekul uue juhatuse, kuhu kuuluvad Pille Tsopp-Pagan, Tuule Tamme, Jaak Laineste, Daniel Kõiv ja Sander Maripuu. Juhatuse liikmed valisid endi seast esimeheks Sander Maripuu.

Osakonna uue juhi Sander Maripuu sõnul on Eesti 200 olnud Tartus tegus ning fookus on jätkata senist head tööd. «Oleme Tartu linnavolikogu suurima opositsioonijõuna seisnud julgelt inimkeskse linnaruumi ja rohealade kaitse eest, hoidnud linna käekäigul hoolikalt silma peal ning pakkunud lisaks konstruktiivsele kriitikale ka paremaid alternatiive. Plaanime seda tööd jätkata ka tulevikus!» rääkis Maripuu.

«Kevadistel riigikogu valimistel saavutasime ringkondadest parima tulemuse, kuid juba järgmisel aastal on tulekul Euroopa Parlamendi valimised ning ega ka järgmised kohalikud valimised kaugel ei ole,» jätkas Maripuu.

Ametist lakuva juhatuse esimehe Vahur Kollomi sõnul oli senise juhatuse suurim saavutus hea tulemuse tegemine riigikogu valimistel. «Uuel juhatuse on vastutusrikas roll Tartu linnavolikogu valimisteks valmistumisel,» ütles Kollom.

Pille Tsopp-Pagan on naiste tugi- ja teabekeskuse tegevjuht ja inimõiguslane, Tuule Tamme on analüütik ja Noor Eesti 200 Tartu juhatuse liige, Jaak Laineste on infotehnoloog, Daniel Kõiv on haridusministri nõunik ja Eesti 200 Tartu riigikogu valimiste kampaaniajuht, Sander Maripuu on Tartu ülikooli projektijuht ja Eesti 200 Tartu linnavolikogu fraktsiooni nõunik.

Eesti 200 fraktsioon on Tartu linnavolikogus esindatud üheksa saadikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles