GALERII Seitsmeaastane Kvartal jõudis teise sarikapeoni

Copy

Kvartali ostukeskuse kohal on aprilli lõpust käinud vilgas töö. Nüüd on järg sealmaal, et esmaspäeval võis ehitajate tänamiseks pidada sarikapidu.

Keskust haldava OÜ TTK Kultuurikeskus nõukogu liige Veljo Ipits tunnustas ja tänas kõiki asjaosalisi, kes töösse panustavad. «Eks iga sellise sündmuse puhul on hea meel, et midagi on valmis saanud ja ilmet võtnud,» ütles Ipitis.

Ta lisas, et mida aeg edasi, seda ilusamaks pealeehitis läheb ning ka linnarahvas saab rohkem aimu, milline uuenenud Kvartali keskus on tulevikus. Ipitsa teada pole Eestis veel sellist olukorda olnud, kus kauplused majas töötavad ja ka maja ümber elu käib, aga samal ajal hoone aina kerkib.

Ehitusfirma Ehitustrust juhatuse esimehe Kaido Somelari sõnul ongi selle ehituse puhul olnud kõige keerulisem korraldada logistikat, et võimalikult vähe häirida elu keskuses ja selle ümber. Et kõik sujuks, tehti palju eeltööd, kuid siiski tuleb pidevalt mõelda.

TTK Kultuurikeskuse juhatuse liikme Kaire Krevaldi sõnul on seni suudetud ehitusega väga hästi toime tulla ja ka tavapärast tööd keskuses jätkata.

Praegu ehitatakse juurdeehitise esimest etappi, millega lisandub Kvartali Turu tänava poolsesse külge kaks korrust büroopindu. Uued korrused valmivad järgmise aasta kevadel ning lähevad maksma ligi 11 miljonit eurot.

Kvartali ostukeskust hakati ehitama 2014. aasta suvel, see avati 2016. aasta mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles