Miks on Tammeka hooaeg siiani täielikult ebaõnnestunud? (1)

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tammeka (valgetes särkides) on sel hooajal pidanud vastu võtma mitu suure-skoorilist kaotust. Vahest kõige valusam oli viimane võõrsil mäng Paidega – Eestimaa südamest sõideti 19. augustil tagasi 3:6 kaotusega.
Tammeka (valgetes särkides) on sel hooajal pidanud vastu võtma mitu suure-skoorilist kaotust. Vahest kõige valusam oli viimane võõrsil mäng Paidega – Eestimaa südamest sõideti 19. augustil tagasi 3:6 kaotusega. Foto: Dmitri Kotjuh

Suvi on õnnistanud meid soojade ilmade ning ilusate hetkedega. Kahjuks pole Tartu JK Tammeka esindusmeeskond sellest osa saanud. Praegu on ülikoolilinna tiimil pooleli kümnemänguline võiduta seeria. Viimased kolm punkti teeniti 7. juunil mängus kõrgliiga punase laterna Harju JK Laagri vastu.

Statistika pole küll alati kõige põhjapanevam näitaja, aga kui liigahooajast on seljataga juba 25 kohtumist, saab statistika põhjal siiski järeldusi teha. Tammeka kehvad tulemused näitavad, et alt on mindud nii rünnakul kui ka kaitses. Seda tõendab fakt, et liigas on ainult üks meeskond, kes on lasknud endale rohkem väravaid lüüa ning kes on ise suutnud vähem skoorida.

Kas järgmisena esiliiga?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles