Öösel üle Eesti liikunud äikesetorm tegi paksu pahandust

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ehkki äikesetorm oli hommikuks möödas, tuleb ilma tekitatud kahjudega tegeleda veel täna ennelõunalgi ning liiklus on seetõttu paljudes kohtades häiritud.
Ehkki äikesetorm oli hommikuks möödas, tuleb ilma tekitatud kahjudega tegeleda veel täna ennelõunalgi ning liiklus on seetõttu paljudes kohtades häiritud. Foto: Kuvatõmmis Tark Tee veebilehelt

Möödunud öö oli päästjatele üsna töine, sest tormise ilmaga langesid maha mitmed puud ning tuuline ja vihmane ilm tekitas veel mitmesugusi probleeme, mille lahendamisel vajati päästjate abi. Tormikahjude likvideerimisega tegeletakse veel ennelõunalgi mitmel pool, mistap on liiklus mõneski kohas häiritud.

Täna öösel ja hommikul said päästjad äikesetormi tekitatud kahjude tõttu Tartumaale 37 väljakutset. Enamasti tuli eemaldada või märgistada murdunud puid, mis olid kukkunud teedele või elektriliinidele. Kohati olid pikemad teelõigud mitme murdunud puu või ka elektripostide all ning paiguti oli liiklus häiritud veel ka täna ennelõunal. Täpsema info liikluses toimuvast leiab aadressilt https://tarktee.mnt.ee.

Päästjad said rohkesti väljakutseid Elva ja Nõo valda ja mõned ka Luunja ning Kastre valda, hommikul käisid päästjad kahel korral ka Jõgevamaal, kus tuli eemaldada teedelt murdunud puid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles