Eesti koondise MMi heades tulemustes on «süü» ka Ameerikal

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Karel Tilga alustas kergejõustikuga tegelemist Tartus Jaan Tiitsaare käe all, kuid viimasel ajal on ta treeninud Ameerikas Jeff Huntooni juhendusel. Nii ka MMil.
Karel Tilga alustas kergejõustikuga tegelemist Tartus Jaan Tiitsaare käe all, kuid viimasel ajal on ta treeninud Ameerikas Jeff Huntooni juhendusel. Nii ka MMil. Foto: Tairo Lutter

Lõppenud kergejõustiku-MMi kahe säravama tulemuse ehk tõkkesprinter Rasmus Mägi seitsmenda ja kümnevõistleja Karel Tilga neljanda koha taga on vähem või enam Tartu treenerid.

Kümnevõistleja Karel Tilga esimene treener Jaan Tiitsaar jälgis võistlusi teleri ees ning tõdes, et rõõmustamist jagus: tartlased olid edukad, noored tublid ning eestlaste tipptulemused veel tulemas.

Jaan Tiitsaar sai Karel Tilga treeneriks, kui viimane soovis üheksandas klassis lisaks korvpallile ka kergejõustikuga tegeleda. Et ta oli juba siis pikk ja jõuline, leidis treener kohe, et temas on kümnevõistlejat. Tiitsaar ongi nüüd Tilga tegemistel silma peal hoidnud, Budapestis korraldatud MMi ajal jälgis ta aga kogu koondise ning võistluste kulgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles