Pooled uued ning mõni vana tegija ehk kes ja miks kuuluvad Tartu ülikooli korvpallimeeskonda?

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskond on komplekteeritud ning treenib veel Käärikul. Küsimusele, kas meeskond hakkab mängima agressiivset, kaitsvat või söötuderohket korvpalli, vastas peatreener, et kõike seda korraga.
Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskond on komplekteeritud ning treenib veel Käärikul. Küsimusele, kas meeskond hakkab mängima agressiivset, kaitsvat või söötuderohket korvpalli, vastas peatreener, et kõike seda korraga. Foto: Signe Oidekivi

Korvpallimeeskondadel on jäänud ligi kuu Eesti-Läti korvpalli ühisliigaks taktikaid lihvida ning uue koosseisuga tutvuda. Ettevalmistus algas ka Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskonnal, mille liikmed treenivad sel nädalal kambavaimu nimel Käärikul.

Kuid milleks seal, kui kodulinna tingimused on klubil head? «Tartus jõuame olla terve aasta, siin saavad mehed natukene rohkem ka iga päev koos olla,» vastas Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpalli spordidirektor Janar Talts. Oluline on see meeskonnas hea sisekliima tekitamiseks.

Kogu meeskond ning selle treenerid lihvivad Käärikul oskusi laupäeva lõunani. Kuigi nädala vältel on olnud paar puhkepäeva, mille jooksul on omavahel ka väljaspool platsi tutvutud, on laagri mõte ikka korvpalli mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles