Tulekahjualarm ajas spordisõbrad jõusaalist tänavale

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Paarkümmend sportlikku inimest pidid neljapäeva hommikul treeningu katkestama, sest Kesklinna keskuse tulekahjualarm läks teadmata põhjusel tööle.
Paarkümmend sportlikku inimest pidid neljapäeva hommikul treeningu katkestama, sest Kesklinna keskuse tulekahjualarm läks teadmata põhjusel tööle. Foto: Erakogu

Täna hommikul kella 8 paiku said mitmed sportliku eluviisi harrastajad ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui Tartu südalinnas paikneva Kesklinna keskuse tulekahjusignalisatsioon äkitselt tööle hakkas ning neil tuli spordisaalist lahkuda.

Kesklinna keskuses asuv MyFitnessi spordiklubi avas hommikul kell 6.30 uksed ning pooleteise tunniga kogunes trenni tegema paarkümmend inimest. Ent nende treeningu katkestas alarm, mis teatas võimalikust tulekahjust selles hoones.

Kohale tõttas päästemeeskond, kes aga midagi ohtlikku eest ei leidnud. «Tegemist oli signalisatsioonisüsteemi automaatse häirega, mille peale päästjad välja saadeti, kuid mille põhjust ei õnnestunud selgitada,» selgitas päästeameti kommunikatsioonijuht Marek Kiik.

Ta lisas, et tulekahju igatahes ei olnud. «Süsteemi rikete selgitamise, parandamise ja hoolduse eest vastutab hoone omanik või haldaja,» sõnas Kiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles