Piltuudis Vald peab lagastajate tõttu avaliku käimla ööseks sulgema

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Selline vaatepilt avanes kolmapäeval Põltsamaa linna avalikust käimlast.
Selline vaatepilt avanes kolmapäeval Põltsamaa linna avalikust käimlast. Foto: Põltsamaa vallavalitsus

Põltsamaa vallavalitsus andis teada, et on sunnitud Põltsamaa linna keskväljakul asuva avaliku käimla õhtuti sulgema, sest käimlas käiakse pidevalt lagastamas.

Vallavalitsus tetas, et sulgeb Turu tänaval asuva avaliku WC alates kolmapäevast igal õhtul kell 17. «Viimastel öödel on mitmel korral rikutud avalikku korda ja WCs vandaalitsetud. Tuletame meelde, et territooriumil on videovalve ning tegevus jääb kaamerasse,» seisis teates.

Põltsamaa Halduse juht Merlin Martinson sõnas, et käimlas on suurem lagastamine aset leidnud viimasel paaril ööl. «Eesmärk on seda ikka ööpäev läbi avatud hoida, aga kuna kord on nii käest ära, siis pole muud võimalust,» sõnas Martinson.

Ta lisas, et lagastajad on neile teada ning nendega tegeleb edasi politsei. Teada on, et tegu on noortekambaga. «Kuna meil on vähemalt üks isik kindlasti teada ja temaga tegeletakse, siis loodame, et asi mingil ajal ka normaliseerub ning saame käimla taas ööpäev läbi avatud hoida,» lisas Martinson.

Linna keskväljaku juures asuv turukioskitega tänav avati mullu detsembris. Samal ajal sai sinna paika ka linna avalik käimla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles