Ootamatu leid. Seinas peitunud salapärane kiri Vilmale jutustab koletust veretööst

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Seinast leitud esiti väga salapäraseks osutunud kiri jutustab üksikasjaliselt, kuidas viinase peaga sündinud tülis kolm inimest surma said, üks kaotas sõrme ja tapja enesele otsa peale tegi.
Seinast leitud esiti väga salapäraseks osutunud kiri jutustab üksikasjaliselt, kuidas viinase peaga sündinud tülis kolm inimest surma said, üks kaotas sõrme ja tapja enesele otsa peale tegi. Foto: Erakogu

Meil juhtus külas kole asi. Suksta Ruts tappis ära kolm inimest ja ühe haavas, surma sai Tanveli Katta, Romm Liitja, Romm Raimont, haavata Kevvai Eike.

Nii kirjutas mamma Vilmale 26. mail. Edasi kirjutas mamma detailirikkalt sellest, kuidas tapatöö toime pandud sai ja kuidas Ruts end pärast püssist maha lasi, endal veel suits näpus.

Aga kui ühe Jõgevamaa majapidamise uus perenaine Ann köögiseina ukseava tehes nädal tagasi saepuruplaadi tagant palgivahest selle kirja leidis ja lähemalt uurima asus, oli küsimusi korraga terve kimp. Kes on Vilma? Kes on mamma? Kus see asi juhtus? Millal see üldse juhtus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles