FOTOD Garaažis kütuseplahvatuses raskelt viga saanud mehe viis kiirabi haiglasse (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy

Jaamamõisa tänaval paiknevas garaažis süttis kolmapäeva ennelõunal kütus, kiirabi viis põlengus vigastada saanud inimese haiglasse.

Kell 11.28 anti teada põlengust Tartus Jaamamõisa tänava garaažikompleksis ühes boksis, kus teataja sõnul oli inimene ka viga saanud. Sündmuspaika saabunud päästjad lokaliseerisid kiiresti tulekahju, põletushaavadega garaažiomaniku toimetas kiirabi haiglasse.

Päästjad ja kiirabi kohale kutsunud naaber Aleksei Remets kõrvalt garaažiboksist rääkis, et ilmselt oli kannatada saanud mees garaaži keldrisse paigutatud kütusekanistreid kontrollinud. «Ühel hetkel käis pauk ja ta hakkas nii kõvasti karjuma, et isegi eemal asuva kortermaja kolmanda korruse elanikud kuulsid seda. Seejärel jooksin tema boksi juurde ning ta roomas sealt karjudes välja, ise üleni leekidega kaetud, jalas vaid lühikesed püksid,» kirjeldas Remets. «Minu garaažis polnud ühtegi riideeset, millega teda kustutada, ainult paber. Tema boksis oli ainult kütust, aga sellega kustutamine poleks vist eriti mõistlik olnud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles