Elu ise Valutavate ribidega USA maadleja tuli Tartu ülikooli arstiks õppima (1)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Et Kaleb Casey pagas jäi Eestisse lennates kadunuks, pole tal veel rõivaid ülikooli avaaktuseks ega maadlustrenniks. Õnneks aega on ning pagasit oodates saab uute inimestega tutvuda, ütles Tartu ülikoolis tudeerima hakkav noor ameeriklane muretult.
Et Kaleb Casey pagas jäi Eestisse lennates kadunuks, pole tal veel rõivaid ülikooli avaaktuseks ega maadlustrenniks. Õnneks aega on ning pagasit oodates saab uute inimestega tutvuda, ütles Tartu ülikoolis tudeerima hakkav noor ameeriklane muretult. Foto: Margus Ansu

Ameeriklane Kaleb Casey (19) võistles poolteist aastat tagasi Tallinn Openi maadlusturniiril kahe riigi ühendklubi Victory Englas nime all. See polnud tema esimene ega ka viimane kord Eestis olla, sest tänu maadlusele alguse saanud sõprussidemed tõid noore mehe siia aastateks – Tartu ülikooli meditsiini tudeerima.

Juba mullu aprillis Tartus Kalev-Englase maadlussaalis turniiriks valmistudes rääkis Kaleb Casey Tartu Postimehele, et talle meeldib Eestis: maadlusstiil on põnevam, haridus soodsam, esmaabi tasemel ning kiirabi üldse tasuta. Nii kaaluski gümnasist, miks mitte siia edasi õppima tulla.

Rahaahne meditsiin

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles