Korvpallimeeskond täiendas korvialust pika ameeriklasega

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Johnny Hughes omab spordidirektor Janar Taltsi sõnul suurt rolli pikkade mängumeeste valikus.
Johnny Hughes omab spordidirektor Janar Taltsi sõnul suurt rolli pikkade mängumeeste valikus. Foto: TÜASK

Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskonnaga liitus mullu Mehhikos mänginud 203 cm pikkune ning 25-aastane ameeriklane Johnny Hughes III.

Pärast ülikoolikorvpalli karjääri Ameerikas mängis Hughes ühe hooaja Küprosel ning seejärel Mehhikos. Eelmisel hooajal Mehhiko Cibacopa liigas neljandana lõpetanud Caballeros de Culiacani meeskonnas kogus ta 40 mänguga keskmiselt 15,6 punkti ja 7,2 lauapalli.

Klubi spordidirektor Janar Talts sõnas, et meeskonna koosseis hakkab Hughesi liitumisega paika loksuma. «Tagaliin on meil paigas ja usun, et üsna tummine. Selle nädalaga peaks ka korvialune paika saama ja Johnny Hughes on mänguplaani oluline osa,» ütles ta.

«Ta on näidanud, et suudab skoorida ja eemalt ohtlik olla, lisaks käib ta päris aktiivselt lauas. Loodame, et ta suudab ka meie võistkonnas seda hästi teha ja Euroopa korvpalliga kiiresti kohaneda,» lisas spordidirektor.

Talts märkis, et lisaks Hughesile on meeskonda nädala lõpus oodata veel ühte eesliini mängijat ning seejärel on tuleva hooaja koosseis komplekteeritud.

Täna toimus meeskonna esimene treening. Kontrollmängudega alustatakse augusti lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles