Pildid Dekaan Eamets ja rektor Asser keeldusid pärast põgusat kohtumist kommentaaridest

Copy

Tartu ülikooli rektor Toomas Asser kutsus esmaspäeva hommikul sotsiaalteaduste valdkonna dekaan Raul Eametsa oma kabinetti aru andma möödunud reedel ilmsiks tulnud küsitluse asjus, mille tarvis dekaan Eamets oli ülikooli loata hankinud lastetute naiste isikuandmeid rahvastikuregistrist.

Ligi pooletunnise kohtumise järel lahkus dekaan Eamets rektori kabinetist mornil ilmel ning keeldus igasugustest kommentaaridest.

Ka rektor Toomas Asser keeldus kohtumise järel kommentaaridest, sõnades, et otsuse menetlemine võtab veel aega ning seetõttu ta ei saa midagi lisada. Ka ei täpsustanud Asser, mis otsusest on jutt.

Rektor sõnas esmaspäeva hommikul enne Eametsaga kohtumist, et asi on tõsine ning selgus peab ses küsimuses saabuma tänase päeva jooksul.

Sotsiaalteaduste valdkonna dekaan Raul Eamets kandideeris kevadel ka Tartu ülikooli rektoriks. Valimistel pääses Eamets koos Toomas Asseriga teise valimisvooru. Toona kolmandana kandideerinud Jaak Vilole lõppes rektoriks pürgimine esimeses valimisvoorus. 

Teises valimisvoorus jäi peale Toomas Asser, kelle poolt hääletas 168  valimiskogu liiget. Eametsa poolt hääletas teises voorus 68 valimiskogu liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles