Hiphopifestivali päevil liigub Elvas rohkem politseipatrulle

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Hiphopfestivali korraldaja Maido Mölsi sõnul on sel üritusel kasutatavatest panditopsidest saanud juba omamoodi meene, mida igal aastal endaga koju kaasa võetakse ja kogutakse.
Hiphopfestivali korraldaja Maido Mölsi sõnul on sel üritusel kasutatavatest panditopsidest saanud juba omamoodi meene, mida igal aastal endaga koju kaasa võetakse ja kogutakse. Foto: Kristjan Teedema

Täna ja homme käib Elva metsade vahele taas Eesti hiphopifestival. Seekord on festival erilisem kui varem, sest tähistatakse ka hiphopi 50. sünnipäeva.

Augusti keskel korraldatav hiphopifestival on saanud Elva lahutamatuks osaks ning hiphopiskeenele on see suve kõige oodatum sündmus. Festivali korraldaja Maido Mölsi sõnul tuli alguses kõvasti vaeva näha, et endale nime teha ja selle festivali vajalikkust tõestada.

Tänavusel festivalil leiab esinejate nimekirjast tuntud nimesid nii Eestist kui ka välismaalt, aga samuti uusi ja noori tulijaid. Mölsi sõnul on festivali korraldajatele alati väga oluline, et esineda saaksid ka verivärsked räpparid, sest nõnda see festival ükskord alguse sai. «Alguses oli ikka rohkem tundmatuid nimesid kui tuntud,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles