GALERII Inga Lunge esitles abikaasa pillimängu saatel oma raamatut elust Karlovas

Copy

Näitleja, lavastaja ja laulja Inga Lunge on maha saanud oma kolmanda raamatuga. See on ilmunud kirjastuse Petrone Print menukas «Minu...» sarjas ja on nii uus, et autor sai selle esimest korda kätte võtta ja avada alles esitlusel Tasku keskuse Rahva Raamatus.

Kui Toomas Lunge oli enne esitluse algust veidi klahvpilli mängides viimase noodi lasknud kõlada, võttis Inga Lunge lauakeselt raamatu. Ta vaatas hingevärinal ja säravi silmi esi- ja tagakaant ning katsus reljeefselt kujundatud pealkirja «Minu Karlova. Kellelgi ei ole kiire». Ta silitas ka esikaanele lisatud samuti näpuga tuntavat majakujulist tamme, mis kasvab päriselt selles linnaosas, Õnne ja Kalevi tänava nurgal.

Pärast tõrksavõitu mikrofoni taltsutamist alustasid Inga Lunge ja temaga lähestikku istunud «Minu Tartu» autor Lauri Räpp vestlust. Sellest sai osa paarkümmend inimest istudes ja paar-kolm korda rohkem seistes. Mõned minutid esitlusel möödusid nii, et mees-Lunge mängis vaikselt pilli ja nais-Lunge rääkis muusika taustal karlovlaseks olemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles