Miks tuntud ketipoed Eedenist lahkuvad? (2)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Kaupluste vahetumine on ühe kaubanduskeskuse elu loomulik osa, põhjendas ASi Eedeni Keskus juhatuse liige Kaire Krevald Eedenis äride vahetumist.
Kaupluste vahetumine on ühe kaubanduskeskuse elu loomulik osa, põhjendas ASi Eedeni Keskus juhatuse liige Kaire Krevald Eedenis äride vahetumist. Foto: Margus Ansu

Tartu suurima linnaosa Annelinna väravas asuvast Eedeni keskusest on tänavu lahkunud rõivapood H&M, siis Experdi tehnikakauplus ja nüüd tühjendab riiuleid Koduekstra. Lahkumisi selgitab ASi Eedeni Keskus juhatuse liige Kaire Krevald.

Eedeni keskuse külastajad on märganud, et mitu suurt kaubamärki on sealt lahkunud või lahkumas, kuid mitte tingimata Tartust. Sealt võib tekkida küsimus, kas midagi on valesti või halvasti Eedeni keskusega. Aga koht on hea, rahvast liigub – kas omanik näeb siin probleemi või normaalset asjade arengut?

Kaupluste vahetumine on ühe kaubanduskeskuse elu täiesti normaalne osa. Avan natuke, kuidas kauplused kaubanduskeskusse tekivad ja milline on nende elukaar seal. Kõik ärid kõigis kohtades ei pruugigi end õigustada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles