Keskerakonna Tartumaa piirkond toetab kongressil Tanel Kiike

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Eesti Keskerakonna XX, erakorraline kongress toimub käesoleva aasta 10. septembril Paides.
Eesti Keskerakonna XX, erakorraline kongress toimub käesoleva aasta 10. septembril Paides. Foto: Kermo Benrot

Eesti Keskerakonna Tartumaa piirkonna juhatus otsustas konsensuslikult toetada Keskerakonna erakorralisel kongressil erakonna esimehe valimisel Tanel Kiike ja tema meeskonda juhatusse.

Tartumaa piirkonna esimees Peeter Laasik kiitis Tanel Kiige otsustavat tegevust tervishoiu valdkonnas ministrina. «Kogu riigi jaoks kriitilistel momentidel näitas Kiik üles juhi võimeid ja kiiret otsustusvõimet, mis aitasid edukalt meie riigi tuua läbi suurest pandeemiast. Juhatus usub, et erakond vajab hetkel juhti, kes suudaks kriitilisel hetkel langetada kaalukaid otsuseid ning muuta praegune olukord uueks edulooks, aga omaks ka strateegilise ettenägemise võimet,» selgitas ta.

Laasik lisas, et Kiigel on kogemus nii riigi kui ka kohaliku omavalitsuse tasandil ning erakonna esimees peab olema valmis kandma ka valitsusjuhi vastutust. «Eelnev kogemus peaministri büroo juhatajana, hiljem ministrina, on andnud talle väga hea ettevalmistuse ja ülevaate vastutusrikka positsiooni jaoks,» leidis Keskerakonna Tartumaa piirkonna esimees.

Juhatuse liikmete kandidaatideks seati üles Keskerakonna esimees Jüri Ratas, Ester Tuiksoo, Jaak Aab, Jaanus Karilaid, Taavi Aas, Enn Eesmaa, Triin Varek, Maria Jufereva-Skuratovski ja Andre Hanimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles