Tartu otsib Emajõe äärde toitlustajaid

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Rahvahulk autovabaduse puiestee avamisel.
Rahvahulk autovabaduse puiestee avamisel. Foto: Tartu linnavalitsus

Linn otsib konkursi teel toitlustusettevõtteid, kes ehitaks 2024. aasta suveks mõlemale poole jõge linnaruumi rikastavad müügikohad ja pakuks suvekuudel linlastele söögipoolist. Pakkumusi oodatakse 29. septembriks.

Tartu jätkab Emajõe-äärse piirkonna arendamist ja jõe linnaeluga sidumist, mis on olnud üks linna prioriteetidest. Selleks otsitakse kolme toitlustusettevõtet, kes sooviksid koos linnaga promenaadi edasi arendada ja avada kohviku või restorani. Tegu on ainulaadse võimalusega, sest jõe äärde uute ehitiste rajamine on piiratud.

Paremkaldal antakse rendile üks maa-ala turuhoone kõrval (Vabaduse pst 1c) ja teine Vabaduse puiestikus, Vabaduse silla kõrval (Vabaduse pst 5). Vasakkaldal renditakse maa-ala Raatuse tänava pikendusel Kaarsilla poole (Raatuse 2).

Linn tagab igale maa-alale elektriliitumise võimsusega 3 x 63 A ning vee- ja kanalisatsiooniliitumise. Uued toitlustajad peavad omal kulul koostama ehitusprojekti ning vastavalt sellele ehitama ka kasutusse mineva hoone.

Maa-alad antakse kasutusse toitlustusteenuse osutamise eesmärgil 1. jaanuarist 2024 kuni 31. detsembrini 2033. Teenuse pakkumist tuleb alustada 1. juunist 2024 ja tegema seda vähemalt neljal kuul aastas, seejuures kindlasti mais, juunis, juulis ja augustis. Aastaringse toitlustusteenuse pakkumise korral lepitakse toitlustuskoha avamise aeg kokku lepingus.

Konkursil hinnatakse nii arhitektuurilise lahenduse taset, ettevõtte kontseptsiooni kui ka pakutavat rendisummat.

Konkursil osalemiseks tuleb esitada pakkumus hiljemalt 29. septembriks ettevõtluse arengu osakonnale e-posti teel eao@tartu.ee. Lisainfot konkursitingimuste kohta leiab Tartu linna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles