Tammeka täiendas ründeliini Nigeeria mängijaga

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Ahmed Adebayo Basher ootab Tammeka ridades mängimist, et saaks oma oskusi juba näidata.
Ahmed Adebayo Basher ootab Tammeka ridades mängimist, et saaks oma oskusi juba näidata. Foto: JK Tammeka

Hiljuti andis Tammeka teada, et meeskonnaga on peagi liitumas uus ründemängija. Reedel teatas klubi oma Facebooki lehel, et selleks mängijaks on Nigeeriast pärit Ahmed Adebayo Basher, kellega sõlmiti kahe aasta pikkune leping.

Eestis mängimist ootab Basher huviga. «Väga suur au on esindada Tammekat ja mängida Eesti kõrgliigas. Tänan kõiki, kes selle võimalikuks tegid, ning ootan kannatamatult esimest mängu, et saaksin aidata Tammekat ja näidata enda oskusi,» kirjutati postituses.

21-aastane ründaja on Euroopas pallinud varemgi: esmalt Taani klubi Midtjyland U19 meeskonnas ning seejärel Läti klubis Marupes SC.

Tammeka peatreener Marti Pähn rääkis, et nigeerlase on küll noor ründaja, kuid näitas end prooviperioodil positiivsest küljest. Samuti on mängija peatreeneri sõnul lühikese ajaga hästi meeskonda sulandunud. 

«Omadustelt on tegu mängijaga, kelle puhul me näeme, et ta suudab nii pallita kui ka palliga mängus muuta meie tegutsemist mitmekesisemaks, ning seetõttu usun, et ta on meeskonnale väärt täiendus,» lisas Pähn.

Tammeka pidanuks reede õhtul kell 19 mängima Tipneri karikavõistlustel SK Imaverega, kuid kohtumine jäi ära, sest Imavere ei saanud meeskonda kokku.

Nii on uue ründaja esimene võimalus Tammekaga platsile joosta esmaspäeva õhtul, kui Tammeka mängib Kuressaares kohaliku meeskonnaga. 

Praegu asetseb Tartu klubi Premiumi liigas üheksandal, Kuressaare aga seitsmendal positsioonil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles