Tammeka lõpetas nukra seeria ning röövis liidrilt punkte

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu Tammeka.
Tartu Tammeka. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Tammeka võõrustas pühapäeva õhtul Premiumi liiga liidrit Tallinna Levadiat, kellega eelmisel korral mängiti viiki. Meeskond uskus, et suudab enesekindla mänguga taas punkte teenida ning nii ka läks: kaotusteseeriale pandi nullimänguga punkt.

Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik ning poolkaitsja Kevin Mätas rääkisid möödunud nädalal, et oodata on rasket mängu, kuid nad uskusid, et hea mänguga suudab meeskond taas punktilisa teenida. 

Nii ka läks ning Tammeka hoidis 310 pealtvaataja ees oma väravasuu puhta ja liiga liider Levadia pidi Tartust teist korda järjest koju naasma ühe punktiga. Nimelt lepiti omavahel viiki ka eelmisel korral. Siis, 21. mail mängisid meeskonnad Tamme staadionil 2:2 viiki.

Kevin Mätase sõnutsi oli mäng võimaluste poolest võrdne, kuigi palli valdas enam Levadia. «Suutsime küllaltki hästi ka enda mängu mängida, kuid kahjuks jäi i-le täpp panemata,» lisas mängija.

Pühapäevase viigiga lõppes Tammekal ühtlasi nelja mängu pikkune kaotusteseeria. Enne eilset teenisid tartlased viimati punktilisa 7. juunil, kui oldi 2:0 paremad uustulnukast Harju Laagrist.

Viik kummagi meeskonna tabeliseisu ei muutnud: Levadia jätkab 48 punktiga liidrina, Tammeka 17 punktiga üheksandana. 

Tartu meeskonna järgmine kohtumine leiab aset 31. juulil. Siis sõidetakse Kuressaarde, mille tiim asetseb 25 punktiga seitsmendal kohal. Meeskonnad on viimased kolm vastasseisu viiki leppinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles