Piltuudis Politsei patrullib raja ääres, Läti kolleegid kohe nende järel

Copy
Eesti ja Läti politsei teevad tihedalt koostööd. Lausa niivõrd, et ralliraja ääres käiakse koos patrullimas.
Eesti ja Läti politsei teevad tihedalt koostööd. Lausa niivõrd, et ralliraja ääres käiakse koos patrullimas. Foto: Eili Arula

Lisaks rallisõitjatele, kes täna on läbinud juba kaks pingelist kiiruskatset, on omamoodi väljakutsuv olnud ka politseinike patrullsõit. Nimelt tuleb Eesti-Läti politseiekipaažil silmitsi seista kuppelmaastikuga.

Rally Estonia kolmanda päeva teine kiiruskatse tõi nii sõitjad kui ka pealtvaatajad kella üheksa paiku Otepää lähistele. Ühes nendega käis publikuala ning raja ääres toimuvat jälgimas politsei koos Läti kolleegidega.

Vaadanud üheskoos, et probleeme ei näi seal olevat, istusid mõlema riigi politseinikud taas oma tööautosse ning sõitsid parkla teise otsa.

Lõuna prefektuur andis enda tänastest toimetustest ka sotsiaalmeedia vaheldusel märku, tuletades rallifännidele meelde, et maantee pole kiirustamiseks: «Oleme ka täna Lõuna-Eesti teedel turvalisust tagamas ja tavaliiklejatele meelde tuletamas, et suured kiirused jäägu üksnes WRC ralliässadele.»

Ühtlasi oli Facebooki postituses märgitud, et nagu ka eelmistel aastatel, aitavad liiklust turvata Team Motohundi motoreguleerijad. Nende ülesanne on saata tihedama liiklusega aladel rallisõitjaid ühest võistluskohast teise.

Varem Facebookis tehtud postituses kirjutas Lõuna prefektuur, et siiamaani on ralli kulgenud rahulikult – reede pakkus korravalvuritele positiivseid emotsioone, tõi naeratuse näole ning sai tõdeda, et fännid liiklesid eeskujulikult.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles