Õde raja ääres: siin on kiirabiga võrreldes ikka väga rahulik

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Asjaolu, et rallile appi tulnud õde Maria Merilaiu tööpäev on olnud rahulik, ilmestas seegi, et ta otsis pildi tarvis välja mõned esmaabivahendid. Ikka selleks, et telk meditsiinipunkti moodi välja näeks.
Asjaolu, et rallile appi tulnud õde Maria Merilaiu tööpäev on olnud rahulik, ilmestas seegi, et ta otsis pildi tarvis välja mõned esmaabivahendid. Ikka selleks, et telk meditsiinipunkti moodi välja näeks. Foto: Henn Uuetoa

Rally Estonia neljanda kiiruskatse Niitvälja pealtvaatamisala oli tõeline publikumagnet. Lisaks trampliinile ja šikaanile sai pealtvaataja seal süüa ja juuagi osta ning ralli käiku otsepildis jälgida. Et rahvast oli sinna palju oodata, oli raja ääres ka meditsiinipunkt, milles kiirabitöötajal on tavapärase tööpäevaga võrreldes rahulik, kuid huvitav tööpäev olnud.

Raja ääres suurel heinamaal olid püsti toidutelgid ning Sportlandi rallipood, nende kõrval künkal aga ka kaugele paistev punane esmaabitelk. Sealt jälgis rallirahvast ja aitas abivajajaid Tartu kiirabis töötav Maria Merilai.

Teravad kõrred ja paar herilast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles