Pildid Ralli esimene kiiruskatse paistis kenasti kätte ka aia taha

Copy

Neljapäeval veidi pärast kella kaheksat õhtul algas Rally Estonia esimene kiiruskatse Raadil majoraadi pargis. Suur hulk pealtvaatajaid olid koha sisse võtnud rallikatse aia taga.

Leidlikumad aiatagused rallifännid olid kaasa võtnud midagi, mille peal seista, et rada ja ralliautod paremini kätte paistaks. Julgemad olid lahti harutanud piirdeaeda katvad valged katted ning piilusid võistlust sel viisil enda tekitatud praost.

Keegi leidlik tegelane oli Raadi kiirukatse lähedusse parklasse paigutanud korvtõstukiga veoki, millega rallifänne kõrgustesse tõsta.

Aia taga patrullisid ka abipolitseinikud, kes agarate fännidega ei praganud, vaid jälgisid, et keegi ei kraakleks, ega pargiks sõidukeid selleks mitte ette nähtud kohtadesse.

Pingutused rallit aia tagant piiluda tasusid end ära, sest meie ekipaaž, Ott Tänak ja Martin Järveoja, said Raadilt kirja katsevõidu. Kuigi ralli algas Tänakule viieminutilise karistusega ning seega koduse ralli võitmine on praktiliselt lootusetu ülesanne, sai ta esimesel katsel oma võimu ja oskused maksma panna. 

Ralli jätkub reede hommikul kell 9.08 ralli pikima, Peipsiääre kiiruskatsega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles