Tehnopargis lebas veel eile käigukast laual, homme läheb masin starti

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Samal ajal, kui Emilio Fernandezi tiimi tehnik Alberto Saež eile auto juures tegemist vajavaid töid loetles, jätkasid ta kolleegid segamatult tegutsemist.
Samal ajal, kui Emilio Fernandezi tiimi tehnik Alberto Saež eile auto juures tegemist vajavaid töid loetles, jätkasid ta kolleegid segamatult tegutsemist. Foto: Signe Oidekivi

Homme õhtupoolikul algab Raekoja platsil Rally Estonia avašõu ning varsti pärast seda antakse esimese kiiruskatse start. See tähendab, et võistlejatel ja korraldajatel on täna viimane «vaba» päev, et ettevalmistustega ühele poole saada.

Raadil Eesti Rahva Muuseumi (ERM) ümbruses käis eile sombusest ilmast hoolimata vilgas askeldamine. Seal ringi saginud inimestel rippus rinnal kaelakaart ning liiklusreguleerijadki paistsid kollase vestiga kaugelt silma. Muuseumi tagumises parklas, ralli hoolduspargis, töötasid meeskonnad võistlusautode kallal.

Seejuures polnud kohal isegi kõiki Rally1 klassi masinaid. «Need on veel tõenäoliselt kuskil treileris varjus ja ootavad, kuni kõik telgid ja majad päris püsti saavad,» selgitas Rally Estonia pressiesindaja Rauno Paltser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles