Märt Rosenthal jätkab Tartus ka järgmisel hooajal

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tartu meeskonna kapten Märt Rosenthal (mustas) jätkab Tartus ka tuleval hooajal.
Tartu meeskonna kapten Märt Rosenthal (mustas) jätkab Tartus ka tuleval hooajal. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpallimeeskonnas mullu kaptenipaela kandnud 24-aastane Märt Rosenthal jätkab Tartus ka tuleval hooajal.

TÜASKi korvpalli spordidirektori Janar Taltsi sõnul mängib Rosenthal oma ea kohta küpset mängu. «Märt on viimastel hooaegadel olnud meie tugitala nii kaitses kui rünnakul mängu juhtimisel. Oma vanuse kohta mängib ta üsna küpset korvpalli ja on näidanud tõsist võitlejahinge. Hindame seda väga ja loodame, et teeme koos hea hooaja,» sõnas Talts.

Eelmise hooaja Eesti-Läti liiga 33 kohtumisega kogunes 192 cm pikkuse Rosenthali keskmisteks näitajateks 9,8 punkti, 6,12 korvisöötu ning 4,7 lauapalli. Rosenthali hooaja lõppu jäi pisut varjutama jalavigastus, ent otsustavateks mängudeks sai mängumees oodatust kiiremini terveks ja aitas meeskonnal võita Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsal on algavaks hooajaks mängijatest lisaks Rosenthalile leping ka Rain Veidemani, Robin Kivi, Aleksander Tassa, Kaspar Kuusmaa ning Erki Urvikuga. Meeskonda juhendab lätlane Gundars Vetra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles