Tartu ootab teateid tänavaaukude kohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auklikud teed Supilinnas.
Auklikud teed Supilinnas. Foto: Kristjan Teedema

Linnavalitsus ootab linlastelt jätkuvalt teateid tänavatel asuvate ohtlike löökaukude ning lahtiste ja vajunud kaevukaante kohta.

Eilseks oli linna heakorratelefonile teatatud 86 tänavaaugust ja 33 vajunud kaevukaanest. Ohtlikke löökauke täidetakse ajutiselt külma asfaldiseguga. Tänavate jooksvaks remondiks on ASil Põlva Teed kulunud umbes 13 tonni külmsegu.

Praeguste prognooside kohaselt saab püsivama kuumseguga alustada teeremonti aprilli teisel poolel, kui ööpäevane õhutemperatuur jääb viie kraadi piiresse. Kuigi tänavate seisukorda jälgivad pidevalt linnavalitsuse teedeteenistus ja tänavate remondiga tegelev AS Põlva Teed, on oodatud ka linlaste tähelepanekud.

Ohtlikest löökaukudest ning lahtistest ja vajunud kaevukaantest saab teatada linna heakorratelefonile 1789 või e-posti aadressile 1789@tartu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles