Autovabaduse puiestee programm on sümbioosis algava rallinädalaga

Tartu Postimees
Copy
Autovabaduse puiestee kultuuriprogramm pakub tegevust nii suurtele kui ka väikestele.
Autovabaduse puiestee kultuuriprogramm pakub tegevust nii suurtele kui ka väikestele. Foto: Kristjan Teedema

Selle nädala autovabaduse puiestee programm on sümbioosis algava rallinädalaga ning neljapäevane suurkontsert on WRC Rally Estonia avatseremoonia kontsert, kus esineb Terminaator.

Reedeselt liikumispäevalt leiab erinevaid võitluskunste, laupäevasel perepäeval toimetavad teiste seas tehnika- ja teadusasutused ning kogu nädala tegutseb noorteala.

Esmaspäeval kell 14–20 toimub noortealal innovatsioonivõistlus, kell 16–19 «Sendist sajani» töötuba. Teisipäevases töötoas tutvuvad noored viie vaimse vitamiiniga.

Kolmapäeval, 19. juulil saab kell 14–20 meisterdada puulehtedest raamatut ja ajalehtedest korvi, kell 14–17 on külas TÜ loodusmuuseum, vaadatakse kodumaiseid taimi ja pannakse kokku puslesid.

Neljapäeval, 20. juulil kell 14–20 räägitakse vabatahtlikuna välismaale tööle ja õppima minemisest, kell 14–19 on külas õpilasfirma Rahatähed koos enda tehtud rahatarkuse vestlus- ja tegevuskaartidega ning kell 17–18 tuleb Noorteakna taskuhäälingu avalikule salvestusele rahatarkusest rääkima LHV.

Reedel on kell 14–20 kavas kotijooksu takistusrada ja jalgpall.

Laupäeval saab kell 14–20 meisterdada rätipoissi, kell 14–18 on külas psühhobuss ajulaboriga, kell 15 ja 16 annab Kolm Põrsakest laval etendusi ja kell 19 on pealaval kontsert.

Pühapäeval kell 14–20 toimuvad teatri- ja impromängud, kell 15–18 on arhitektuurikooli töötuba ja kell 16 ja 18 Jakobi Mäe teatristuudio õpilaste töötuba. Tartu noorsootöö keskuse noorteala on avatud iga päev kell 14–20.

Neljapäeval, 20. juulil kell 22 toimub Raekoja platsil WRC Rally Estonia avatseremoonia kontsert Terminaatoriga.

Reedel, 21. juulil toimuva liikumispäeva fookuses on judo, maadlus, karate, poks, MMA ja postitants. Külla tulevad spordiklubid ja päev lõppeb tantsuõhtuga peobänd Roxy saatel. Päeva juhib Margus Ader.

Laupäeva ehk perepäeva hommikut alustab kell 10 beebide võimlemine. Kell 14 on laval teaduskeskuse Ahhaa etendus «Ahhaa, vastu taevast!». Kell 15 ja 16 pakub laval etendusi psühhobuss. Päeva jooksul toimetavad koos peredega autovabaduse puiesteel lennuakadeemia, Kolm Põrsakest, psühhobuss ja loodusmaja. Kell 19 annab kontserdi Andreas Poom ja õhtu lõpetab lühifilmide õhtu algusega kell 23.

Pühapäeval, 23. juulil toimub Tartu rahvusvähemuste kultuuripäev, koos tantsu ja lauluga on külas ingerisoomlaste seltsi folkloorirühm Röntyskä, Ukraina Maja, Tartu slaavi kultuuri ühing ja Tartu valgevene selts Spadki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles