Uus nädal toob Tartu südalinna teetööd

Tartu Postimees
Copy
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Tartu linnavalitsus andis teada, et tuleval nädalal alustatakse südalinnas asfaltimistöid ning seetõttu on ajutiselt suletud Jaani, Ülikooli, Gildi ja Kompanii tänav.

Gildi ja Munga ning nendega ristuvad tänavad saavad uue asfaltkatte. Freesimistööd algavad esmaspäeva hommikul ning töödega saadakse ühele poole neljapäeva õhtuks.

Jaani tänaval (lõigus Munga–Lüübeki) algavad freesimistööd esmaspäeval kell 7 ja lõpevad kell 11. Sel ajal saab liiklus jätkuda. Jaani tänav suletakse liiklusele vahemikus 11.30–17.30, kui pannakse asfalti.

Ülikooli tänaval (lõigus Gildi–Munga) algab freesimine kell 8 ja kestab kella 9.30ni. Liiklus pääseb freesimise ajal läbi, asfaltimine kestab kella 11.30st kuni 15ni ja siis on tänav liiklusele suletud.

Esmaspäeval freesitakse Gildi tänaval (lõigus Ülikooli–Kompanii) kell 18–21. Sel ajal saab liiklus jätkuda. Teisipäevaste altimistööde ajal on tänav suletud. Lõigus Kompanii – Vabaduse pst suletakse Gildi tänav liiklusele 13. juuli hommikul, liiklus saab taastuda 14. juuli õhtul kell 20.

Kompanii tänav (lõigus Munga–Gildi) on liiklusele suletud 12. juuli hommikust kuni kella 19ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles