Eesti lossides kõlab Raimond Valgre ja Andrew Lloyd Webberi muusika, algus Alatskivil

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Triin Lellepi (pildil) juulikuu kontserdid toimuvad ajaloolistes ballisaalides, publikul hea võimalus Eestimaa losside ja mõisatega lähemalt tuttavaks saada.
Triin Lellepi (pildil) juulikuu kontserdid toimuvad ajaloolistes ballisaalides, publikul hea võimalus Eestimaa losside ja mõisatega lähemalt tuttavaks saada. Foto: Erlend Štaub

Tartust pärit laulja ja laululooja Triin Lellep alustab 12. juulil Alatskivi lossist kontserdisarja «Valgrest Webberini». Esitusele tulevad Andrew Lloyd Webberi muusikalide hittlood, Edith Piafi repertuaari kuulunud šansoonid ning Raimond Valgre südant kriipivad meloodiad.

«Valisin kavva oma lemmiklaulud ja olen pannud tähele, et need meeldivad väga publikulegi,» ütles Triin Lellep. «Kõik on tunderikkad palad, mida me suveõhtuil vajame.»

Esitusele tulevad näiteks Andrew Lloyd Webberi «Memory» ja «Dont Cry for Me Argentina», Edith Piaffi «La vie en rose» ja «Non, je ne regrette rien» ning Raimond Valgre, kelle 110. sünniaastapäeva tänavu tähistatakse, «Muinaslugu muusikas» ja «Veel viivuks jää». Triin Lellep laulab inglise, prantsuse ja eesti keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles