Ratturid jahivad Prantsusmaal medaleid

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Eesti meistrivõistluste juuniorite esikolmik vasakult: Rasmus Kiss (3. koht), Tõnis Mugra (1.) ning Oliver-Sten Saar (2.). Nad on ka klubikaaslased, kes kõik osalevad EMil.
Eesti meistrivõistluste juuniorite esikolmik vasakult: Rasmus Kiss (3. koht), Tõnis Mugra (1.) ning Oliver-Sten Saar (2.). Nad on ka klubikaaslased, kes kõik osalevad EMil. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel selgitati Tartus Tähtveres Eesti parimad BMX-jalgrattakrossis, kus poodiumile jõudsid mitmed tartlased. Võidurõõmu sõitjad aga kauaks nautima ei saanud jääda, sest juba esmaspäeval tuli parimatel juunioritel ja noortel startida medalijahile Prantsusmaal peetavatele Euroopa meistrivõistlustele.

Tõsiasi, et kodumaine võistlus seekord täpselt EMi ette sattus, Eesti meistrivõistluse korraldaja ja Tartu SK Velo treeneri Jaan Veeranna sõnul probleemi ei tekitanud. Vastupidi: ta tõdes, et mõnevõrra on see sportlaste hooajakalendrit arvestades kasulik. «Praegu oli võistlustase päris hea ja oli näha, et poiste vormi ajastus oli läinud täkkesse, nad olid füüsiliselt tugevad,» selgitas ta.

Võistlus kui trenn

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles