Aardla tänava freesimistööde tõttu muutuvad liikluskorraldus ja bussipeatuste asukohad

Tartu Postimees
Copy
Esimeses etapis on linna sisenev suund liiklusele suletud ning liiklus suunatakse ümbersõidule Tammetõru ja Raudtee tänavate kaudu.
Esimeses etapis on linna sisenev suund liiklusele suletud ning liiklus suunatakse ümbersõidule Tammetõru ja Raudtee tänavate kaudu. Foto: Tartu linnavalitsus

Aardla tänaval Soinaste ja Savi vahelisel lõigul alustatakse 3. juulil taastusremonti. Liikluskorraldus ja bussiliinid on muudetud 3.–13. juulini.

Tööde esimeses etapis (3.–12.07.2023) tehakse ettevalmistustöid ning freesitakse asfaltkatet. Selle ajal on linna sisenev suund liiklusele suletud ning liiklus suunatakse ümbersõidule Tammetõru ja Raudtee tänavate kaudu.

Bussiliinid nr 6 ja 11 sõidavad ajutisel marsruudil Aardla–Tammetõru–Raudtee. Tamme puiestee peatust asendab Raudtee tänav (Raudtee – Tamme pst ristmiku lähistel) ja Raudtee II peatus paigaldatakse Raudtee tänavale (enne Aardla tänavat).

Remondi teises etapis (12.07 kell 8 kuni 13.07 kell 21) paigaldatakse asfaltkatet. Selleks ajaks on kogu lõik liikluseks suletud ning ümbersõit on korraldatud Tammetõru ja Raudtee tänava kaudu.

Kohalikele tagatakse vajadusel kinnistutele ligipääs. Asfaldipaneku ajal (12.–13. juuli) palub tööde tegija kvaliteetsema tulemuse saavutamiseks tööde piirkonnas autodega mitte liigelda.

Asfaltimise ajal on busside ajutised marsruudid ja peatused samad, mis ettevalmistustööde ajal. Lisaks saab ka Raudtee III ajutise peatuse Raudtee ja Aardla ristmiku lähistele.

Täpsemaid liikluskorralduse skeeme saab vaadata Tartu linna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles