Tartus kadunud 12-aastane poiss leiti Tallinnast üles

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Jaaniajal olid politsei väljakutsete peamised märksõnad alkoholist tingitud konfliktid, liiklusrikkumised ja lähisuhtevägivald.
Jaaniajal olid politsei väljakutsete peamised märksõnad alkoholist tingitud konfliktid, liiklusrikkumised ja lähisuhtevägivald. Foto: Elmo Riig

Politsei palus täna lõunal abi selgitamaks välja 12-aastase poisi asukohta, kes oli lahkunud eile Tartus Maisi tänavalt parki mängima ning ei olnud teisipäeva lõunaks koju naasnud. Ta leiti üles Tallinnast ning temaga on kõik korras.

 
 

 

 

Lähedased andis hommikul teada, et poiss läks esmaspäeva õhtul kella 17 paiku Maisi tänavalt parki mängima, kuid polnud varahommikuks tagasi koju jõudnud.

Lapsel oli küll telefon kaasas, kuid see oli välja lülitatud. Poiss on varemgi üksi kodust ära läinud, kuid ikka ise mõne aja pärast tagasi tulnud.

Ühe vihje kohaselt võis poiss olla esmaspäeva õhtul Tallinnas Balti jaama lähistel. Politsei tuvastaski täna pärastlõunal poisi asukoha pealinnast ning kinnitas, et noormehega on kõik korras ja ta toimetatakse tagasi koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles