Tartu noorsootöö keskus pälvis kaitseministeeriumi tunnustuse

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tallinnas toimunud pidulikul vastuvõtul võttis tunnustuse vastu Tartu noorsootöö keskuse direktor Margit Kink.
Tallinnas toimunud pidulikul vastuvõtul võttis tunnustuse vastu Tartu noorsootöö keskuse direktor Margit Kink. Foto: Ardi Hallismaa

19. juunil toimunud riigikaitsjate toetajatele pühendatud tänuüritusel pälvis Tartu noorsootöö keskus kaitseministeeriumilt riigikaitsjate toetaja tunnustuse.

Esimest korda jagati 50 Eesti ettevõttele ja organisatsioonile kätte riigikaitsjate toetaja

tunnustus tänutäheks reservväelaste sissetuleku säilitamise eest õppuste ajaks ning muude riigikaitsjatele pakutud soodustuste eest.

Tunnustusele esitati ligi 200 ettevõtet ja organisatsiooni, milles žürii valis välja 50 silmapaistvamat, kellele omistati tunnustus. Ühena neist sai tunnustuse ka Tartu noorsootöö keskus.

Asutuse tunnustusele kandideerinud noorsootöötaja Sära Sthella Tohvi sõnul on riigikaitse tema südameasi ning see on vastutus, mida kannab hea meelega. «Olen tänulik, et Tartu noorsootöö keskus võimaldab mulle paindlikku graafikut, et võtta osa nii kaitseliidu ja kaitseväe õppustest,» rääkis ta. «Lisaks minu toetamisele panustab keskus noorte riigikaitseõpetusse, viies läbi töötubasid, kutsudes külalisi või suunates huvilisi noorteorganisatsioonide poole.»

Lisaks Tartu noorsootöö keskusele pälvis tunnustuse ka Tartu ülikool ja Cronimet Nordic OÜ. Cronimeti juhi Eva Pedjaku sõnul on oluline töötajatele reservõppekogunemistel ajal töötasu maksimise jätkamine. «Tahame, et iga meie töötaja saaks täita oma riigikaitselist kodanikukohust, tundmata muret, et tema pere heaolu selle tõttu kannataks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles