Tähtvere välijõulinnaku avas liikumisrohke perepäev

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Perepäeval Tähtvere puhkepargis said suured ja väikesed proovida batuuditrenni. Palav ilm polnud mingiks takistuseks.
Perepäeval Tähtvere puhkepargis said suured ja väikesed proovida batuuditrenni. Palav ilm polnud mingiks takistuseks. Foto: Margus Ansu

Liikumisaasta tähistamiseks toimus täna pärastlõunal Tähtvere pargis tasuta perepäev «Tartu liigub», millega avati spordipargis ühtlasi ka uus jõulinnak, kus esines tänavatrenni meister Carl Niidas.

Päeva jooksul sai Tähtvere puhkepargis uudistada pumptrack'i ja jõulinnakut, põnevust lõid ka spordiklubid ja batuudilinnak.

Tegevusi jagus perepäeval üle pargi ja kõigile, nii tutvustasid spordipargis ennast huvilistele BMX-klubid, maastikukrossi sõitjad, suusaklubid, üldtreeningu aktivistid, discgolfi'i klubi, slackliner'id, ronimisseina eestvedajad ja crossfit'i harrastajad. Lisaks seati parki üles Minecrafti ja Supermario liikumisalad lastele. Kasesalus sai kaardilugemisoskuse proovile panna orienteerumismänguga.

Äsja avatud pumptrack'i rajal õpetasid lihtsamaid trikke ja rääkisid ohutusest Hop on Boardi osalised. Laste- ja noortepargis seadis ennast üles aga tasuline batuudipark, mis on avatud kogu nädalalõpu.

Lisaks liikumisele said laululava kõrval oma oskused proovile panna noored DJ-d ja räpparid, kelle seast žürii valitud parimaid võib näha täna õhtul suurel laval publikule esinemas. Perepäeva õhtuse osa lõpetab Tartu laululava Summer Start kontsert, mis algab kell 17 ning saab läbi alles pärast südaööd.

Ekstreemspordi sõpradel on Tähtvere pargis võimalik meelepärase sõiduvahendiga kihutada ja hüpata, aga loomulikult ka kukkuda, mis käib paratamatult ekstreemspordi juurde.
Ekstreemspordi sõpradel on Tähtvere pargis võimalik meelepärase sõiduvahendiga kihutada ja hüpata, aga loomulikult ka kukkuda, mis käib paratamatult ekstreemspordi juurde. Foto: Margus Ansu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles