Linnapea Urmas Klaas hakkab muuseumigiidiks

Tartu Postimees
Copy
Urmas Klaas
Urmas Klaas Foto: Kristjan Teedema

Tartu meer Urmas Klaas kutsub tartlasi Tartu linna päeva eelõhtul, 28. juunil kell 17 Tartu ülikooli muuseumisse ekskursioonile näitusel «Minu elu ülikool».

Külalised saavad linnapea juhtimisel tutvuda näitusega ning kuulevad lisaks linnapea meenutusi üliõpilaspõlvest. Rahvusülikooli 100. sünnipäeva auks avatud püsinäitus otsib vastust küsimusele, kuidas on Tartu ülikool mõjutanud inimeste elusid.

Näitus «Minu elu ülikool» jutustab kõigi Tartu ülikoolis õppinud 180 000 tudengi lugu. See on näitus igavesest noorusest, otsingutest, valikutest ja murrangutest.

Tartu linna päevi korraldatakse alates aastast 2003 ning viimasel seitsmel aastal on linnapäevade programmi keskmes olnud ooperisümbioos. Selleaastane sümbioos on inspireeritud liikumisaastast. Publikule esinevad rahvusballett ja Fine 5 Tantsuteater. Tartu linna päevade programmiga saab tutvuda siin.

Ringkäik muuseumis on osa Tartu linna päeva programmist. Osaleda saab muuseumipiletiga (10/8 eurot), Tartu ülikooli töötajatele ja üliõpilastele on sissepääs tasuta.

Linnapea juhitud ekskursioonil osalemiseks on vajalik eelregistreerumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles