Dokki pandud rendiratta eest tiksus arve edasi

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rattaringlussüsteemi häired puudutavad peamiselt sõidu lõpetamist, kui kliendi arve peale ratta dokkimist automaatselt kinni ei lähe.
Rattaringlussüsteemi häired puudutavad peamiselt sõidu lõpetamist, kui kliendi arve peale ratta dokkimist automaatselt kinni ei lähe. Foto: Margus Ansu

Kuigi sotsiaalmeedias ringleb mitmel pool postitusi, mis kirjeldavad häireid rattaringluse töös peale selle lühiajalist seiskumist mai lõpus, siis rattaringluse spetsialisti sõnul on probleemid täpselt sama sagedad ja sarnase iseloomuga nagu enne rattaringluse seiskumist.

Üks rattaringluse kasutaja tegi hiljuti sotsiaalmeediasse postituse, kus andis teada, et dokki pandud ratas ei lõpetanud tal mingil põhjusel sõitu ning arve jäi kümneks tunniks edasi jooksma. Kasutaja arvele lisandus neli eurot. Sarnaseid kirjeldusi on sotsiaalmeedias mitmeid.

Tartu linnatranspordi juhataja Roman Meeksa sõnul on rattaringluse töös viimasel ajal mitmeid rikkeid ette tulnud, kuid ta peab neid tavapärasteks. «Me opereerime praegu täpselt sama süsteemiga, millega toimetasime enne rattaringluse lühiajalist katkemist, selles mõttes midagi uut ei ole,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles