Meelis Leidt: mulle meeldib võita, aga ühistunne on tähtsam

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu linnavolikogu istungil valiti Tartu uueks abilinnapeaks Isamaa liige Meelis Leidt, keda pildil õnnitleb eelmisel kolmapäeval ametist tagasi astunud Priit Humal. Vasakul seisab reformierakondlasest linnavolinik Toomas Kapp.
Tartu linnavolikogu istungil valiti Tartu uueks abilinnapeaks Isamaa liige Meelis Leidt, keda pildil õnnitleb eelmisel kolmapäeval ametist tagasi astunud Priit Humal. Vasakul seisab reformierakondlasest linnavolinik Toomas Kapp. Foto: Margus Ansu

Poolteist aastat Isamaa ridades olnud Meelis Leidt (54) sai läinud reedel ettepaneku kaaluda Tartu abilinnapeaks kandideerimist ja eile kinnitas Tartu volikogu ta Urmas Klaasi linnavalitsuse uueks liikmeks, kelle vastutusvaldkonnad on rahandus ja linnavarad. Leidti ametisse nimetamist toetas 43 volikogu liiget, vastuhääli polnud.

Küsimuste voorus kommenteeris Leidt kohalike maksude tõstmise teemat nii: «Kellele see meeldib, kõik ju tuleb oma taskust, aga kui see on meil edukaks ühiseks toimimiseks vajalik, siis tuleb seda kindlasti kaaluda.»

Kes on need ettevõtjad ja millised need ettevõtted, kelle puhul teie olete sunnitud end taandama arutelust ja otsustest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles