KAS NÄGID PEALT? ⟩ Ratturile autoga ette keeranud juht lahkus sündmuskohalt

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Väidetavalt sõitis autojuht välja Narva maantee 127 hoovist.
Väidetavalt sõitis autojuht välja Narva maantee 127 hoovist. Foto: Jens Raavik

Tartlane Mairo Orav teatas neljapäeval, et sama päeva ennelõunal oli Narva maanteel tema pojale, kes liikus jalgrattaga, ette keeranud sõiduauto, mille juht lahkus sündmuskohalt.

Mairo Orav teatas, et täna paar minutit enne kella 11 juhtus avarii Narva mäel, kui musta värvi sedaankerega auto ei veendunud hoovist välja sõites, et kedagi kõnniteel ei ole ja sõitis jalgratturile ette. «Minu laps, juba 17 ja mehe mõõdus, aga ikkagi minu laps, sõitis just mööda kõnniteed mäest alla. Tulemuseks oli kokkupõrge ratta ja auto vahel, laps lendas üle kapoti ja ratas paiskus autoteele,» kirjeldas Orav.

Ta lisa, et peale avariid tuli mustast autost välja keskealine meesterahvas, kes vaatas üle, kas tema auto on terve. «Seejärel, veendumata, kas ja kui terveks jäi avarii teine pool, lihtsalt sõitis minema. Mina sain šokis lapselt kõne avarii kohta, teel tema juurde helistasin politseisse ja kiirabisse. Kui jätta kõrvale riiete lõhkumine, siis kokkuvõttes õnnelik õnnetus, kiirabi sidus haavad ja lasi poisi koju,» lisas Orav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles