Tartu tervishoiukõrgkool sõlmib koostööleppe Narva haiglaga

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tartu tervishoiukõrgkool.
Tartu tervishoiukõrgkool. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeval, 12. juunil sõlmib Tartu tervishoiukõrgkool koostööleppe Narva haiglaga, et juba sellest sügisest koolitada õdesid Narvas.

Tulevased Narvas õppivad õendustudengid on Tartu tervishoiukõrgkooli üliõpilased, ent kui tavapäraselt tuleb õpingute jooksul käia praktikal erinevates praktikabaasides, on neil võimalus sooritada nii praktikumid kui ka õppepraktika Narva haiglas. Tartu tervishoiukõrgkooli õppeprorektor Kersti Viitkar lisas, et Narva tudengitel on siiski mõned tunnid ka Tartus, kõrgkooli õppehoones, ja veebis. Õppetöö toimub eesti keeles.

«Tartu tervishoiukõrgkool korraldab õpet mitmel õppekaval nii Lõuna-Eestis, Tallinnas kui Ida-Virumaal, et toetada tervishoiutöötajate puuduse leevendamist üle Eesti. Regionaalse õppe pakkumine on meie jaoks oluline, kuna see võimaldab õppuritel omandada tervishoiuharidus oma kodukohas ja paremini ühendada õpingud pere- ja tööeluga,» selgitas Viitkar.

Koostööleppe sõlmimine on 12. juunil kell 14 Narva haiglas. Sellele järgneb kell 15 õppest huvitunutele infotund, mida kantakse üle ka veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles