Kaarel Kiidron aitas debüütmängus nulli hoida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Kiidron
Kaarel Kiidron Foto: Allikas: toetantammekat.eu

Tartu JK Tammeka fänniportaali toetantammekat.eu andmetel tegi Tammeka eelmise hooaja kapten Kaarel Kiidron ajalugu, saades esimeseks eestlaseks, kes on Tšehhi kõrgliigas väljakule jooksnud.

21-aastane keskkaitsja aitas oma koduklubil Viktoria Žižkovil teenida viigipunkti võõral väljakul FK Teplice vastu. Kiidron viibis platsil kõik 90 minutit.

Viktoria Žižkovi jaoks lõpetas laupäevane mäng kaotuste seeria, mis oli kestnud lausa 10 mängu.

"3470 pealtvaataja ees toimunud mäng tabelis üheksa kohta kõrgemal oleva Teplice vastu oli sarnane Tammeka hooaja avamänguga. Eeldatavalt tugevam meeskond oli küll veidi aktiivsem, kuid viigipunkt oli mängu lõpuks õiglane tulemus. Kiidron sai ka korra nurgalöögijärgses olukorras peaga löögile, kuid väravavaht oli oma ülesannete kõrgusel," on kirjas Tammeka fännilehel.

Kiidroni meeskonnakaaslane Siim Tenno täna ülesantud mängijate sekka ei kuulunud.

Punktist hoolimata on Viktorka lootused liigasse püsima jääda kasinad, sest päästvast 14ndast tabelikohast lahutab neid 11 punkti. Hooaja lõpuni on jäänud veel üheksa mängu. Järgmise mängu peab Viktoria pühapäeval FK Jabloneci vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles