Omniva esimene lehekande päev Tartus möödus konarlikult. Ettevõte lubab teenuse paranemist (2)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Omniva jaotuskeskuste lõuna piirkonna juht Jaanus Jõelaid tunnistas, et neljapäeval oli kojukandeteenuses tõrkeid mitmel pool Tartus.
Omniva jaotuskeskuste lõuna piirkonna juht Jaanus Jõelaid tunnistas, et neljapäeval oli kojukandeteenuses tõrkeid mitmel pool Tartus. Foto: Omniva

Alates 1. juunist toob värsked ajalehed tartlaste postkastidesse Omniva (Eesti Post). Kuigi esialgse lubaduse kohaselt pidanuks lehed kohale jõudma kella 7.30ks, said mõned tartlased tellitu kätte alles kella 15 paiku.

Tartu Postimehe lugejate tagasiside põhjal võib öelda, et probleemseteks piirkondadeks osutusid näiteks Puiestee tänav, Kalevi tänav ning Ropka tööstuspark. Ühe Ropka elaniku sõnul ei olnud ta lehte saanud 8.30ks. Üks Kalevi tänaval elav linlane andis aga märku, et postiljon jõudis tema juurde alles kella 15 paiku. 

Toimetuse poole pöördus ka üks Luunja valla elanik, kes on harjunud lehti saama juba kella 5 ajal hommikul, kuid sel neljapäeval saabus tema postkasti vaid kaks tellitud ajalehte kolmest ja sedagi kella 13.30ks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles