Vana-Kuuste mõisapargis toimub Kambja valla perepäev

Tartu Postimees
Copy
Kambja valla perepäev toimub Vana-Kuuste mõisapargis, seal asub ka mõisa härrastemaja, milles tegutseb Kuuste kool.
Kambja valla perepäev toimub Vana-Kuuste mõisapargis, seal asub ka mõisa härrastemaja, milles tegutseb Kuuste kool. Foto: Inga Kurgjärv

Laupäeval, 3. juunil on kõik huvilised oodatud Vana-Kuuste mõisaparki Kambja valla tasuta perepäevale.

Kell 11 algava perepäeva avavad pannkoogihommik ning käsitöönäitus «Minu lapsepõlve värvid», kus kootakse ka kangastelgedel vaipa. Kell 12 toimub tsiklite ja Ameerika autode näitus ning saab võtta osa Kuuste kooli auhindadega spordivõistlustest.

Kell 13 pakuvad tegevust Motohunt autokool ja Lange motokeskus. Kella 13st on lastealal avatud külalistegelastega töötoad, robootika ning lastejooga. Kell 14.30 astub üles MTÜ Õnnemaa noortebänd Amplituud. Kell 17 on osavõtjad oodatud klounide Piip ja Tuut etendusele. Päeva lõpetab ansambli Bossenova kontsert.

Samuti tutvustavad oma tööd Tõrvandi päästeselts, piirkonnapolitseinik, Punane Rist, Kuuste kodutütred ning Noored Kotkad. Päeva juhivad Kristo Toots ja Andri Aasajärv.

Kambja valla perepäeval on veel palju huvitavat ja põnevat tegevust nii suurtele kui ka väikestele. Kohapeal pakutakse ka söögi- ja joogipoolist.

Kambja valla perepäeva korraldab Õnnemaa koostöös Kuuste Meesseltsi, Kambja Kultuuri ja Spordi ning teiste piirkondlike ühenduste ja seltsingutega. Samuti annavad suure panuse päeva õnnestumiseks nii mitmed Kambja valla ja selle ümber asuvad asutused kui ka tunnustatud ettevõtted.

Perepäeva ühe eestvedaja MTÜ Õnnemaa harivate, loovate tegevustega saavad Kambja vallas liituda lapsed, noored, pered ja igas eas elanikud Tõrvandi, Kambja, Ülenurme ning Kuuste pere- ja noortekeskustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles